RA-APPS oferă la vânzare alte apartamente, deşi experţii au atenţionat că un fond este unica soluţie

Postat la 16 aprilie 2013 21 afişări

RA-APPS va scoate la vânzare, în luna mai, opt apartamente de 3, 4 şi 5 camere din centrul Capitalei, la preţuri de pornire cuprinse între 73.000 euro şi 286.000 euro, apropiate celor stabilite pentru active similare ofertate în ultimul an, în condiţiile în care acele licitaţii au eşuat lamentabil.

RA-APPS oferă la vânzare alte apartamente, deşi experţii au atenţionat că un fond este unica soluţie

 Licitaţiile vor fi iniţiate deşi consultanţi imobiliari au atenţionat în repetate rânduri că vânzarea activelor RA-APPS în condiţiile actua­le ale pieţei nu este cea mai bună soluţie şi că înfiinţarea unui fond imobiliar listat la bursă pentru administrarea activelor sau transferul acestor servicii către fir­me private sunt alternative la vânzarea in­di­viduală a proprietăţilor, care ar asigura o trans­parenţă sporită şi un câştig mai bun pen­tru stat.

În pofida acestor atenţionări, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a decis ca, în prima decadă a lunii mai, să scoată la vânzare încă opt apartamente, cel mai mare preţ de pornire la licitaţie, de 286.000 euro, fiind stabilit pentru o locuinţă cu cinci camere în suprafaţă de 196 metri pătraţi cu mansardă de 66 metri pătraţi de pe Calea Călăraşilor.

Un preţ ridicat, de 259.800 euro, este propus şi pentru un apartament cu 4 camere şi dependinţe în suprafaţă construită de 122 metri pătraţi şi teren de 452 metri pătraţi de pe strada Cuza Vodă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ra-apps-ofera-la-vanzare-alte-apartamente-desi-expertii-au-atentionat-ca-un-fond-este-unica-solutie-10752275
10752275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.