RA-APPS estimează venituri totale de 449,1 milioane lei, dar încasările din case sunt sub anul trecut

Postat la 17 mai 2013 26 afişări

RA-APPS estimează pe acest an venituri totale de 449,1 milioane lei, dar încasările din vânzarea de imobile nu ar urma să depăşească 193,5 milioane lei, sub prognoza de anul trecut, în condiţiile în care numeroasele licitaţii organizate în ultimul an în pofida recomandărilor au eşuat fără ofertanţi.

RA-APPS estimează venituri totale de 449,1 milioane lei, dar încasările din case sunt sub anul trecut

 Miercuri, Guvernul a anunţat că a aprobat pentru Regia Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RA-APPS) venituri estimate de 449,1 milioane lei, dar bugetul publicat joi seara în Monitorul Oficial relevă că încasările din vânzarea de imobile sunt proiectate la doar 193,5 milioane lei.

Estimarea este sub prognoza regiei pentru anul trecut, de 296,2 milioane lei, dar nici aceasta nu a putut fi în final atinsă deşi, pe fondul licitaţiilor eşuate, ţinta fusese deja drastic redusă comparativ cu proiecţia iniţială.

Anul trecut, Guvernul a revizuit în scădere drastică estimarea de venituri obţinute din vânzarea imobilelor aflate în administrarea RA-APPS, de la 706 milioane lei, prevăzută în bugetul de stat, la doar 296,2 milioane lei, pe fondul licitaţiilor eşuate în lipsă de oferte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ra-apps-estimeaza-venituri-totale-de-449-1-milioane-lei-dar-incasarile-din-case-sunt-sub-anul-trecut-10884054
10884054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.