Qatar Airways dublează zborurile către Doha de pe aeroportul Henri Coandă. Vezi care sunt tarifele

Autor: Ioana Matei Postat la 12 august 2016 328 afişări

Qatar Airways dublează zborurile către Doha de pe aeroportul Henri Coandă. Vezi care sunt tarifele

Compania aeriană Qatar Airways, operatorul naţional al statului Qatar, a introdus cel de-al doilea zbor zilnic Bucureşti - Doha, începând cu luna august 2016, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

Conform noului orar de zbor, aeronavele Qatar vor decola de pe aeroportul Henri Coandă spre destinaţia Doha la 13:10 şi 20:35, în fiecare zi.

„De la inaugurarea rutei Doha – Bucureşti, în urmă cu cinci ani, am ajuns de la patru zboruri pe săptămână via Budapesta, la două zboruri directe în fiecare zi. Ne bucurăm de încrederea pasagerilor din România şi suntem încântaţi să le facilităm accesul către Doha şi alte destinaţii îndepărtate, la bordul unor aeronave moderne, cu cel mai înalt nivel al serviciilor din industrie”, spune Natali Brodnik, commercial manager al Qatar Airways România.

Zborurile pe ruta Bucureşti - Doha sunt deservite de o aeronavă Airbus A320, una dintre cele 190 de aeronave din flota Qatar Airways. Tarifele de zbor pentru ruta Bucureşti – Doha pornesc de la 730 de euro, cu toate taxele incluse.

Compania Qatar Airways aniversează cinci ani de servicii pentru pasagerii din România. Comoabia se află la al 19-lea an de funcţionare şi dispune de o  flotă formată din 190 de aeronave, care deservesc peste 150 de destinaţii de afaceri şi de vacanţă, pe şase continente. Qatar Airways este membră în cadrul alianţei globale Oneworld.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.