Atac fără precedent a lui Donald Trump la adresa preşedintelui Barack Obama şi al lui Hillary Clinton

Postat la 11 august 2016 403 afişări

Atac fără precedent a lui Donald Trump la adresa preşedintelui Barack Obama şi al lui Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţale americane, a declarat că preşedintele Barack Obama şi democrata Hillary Clinton au fondat reţeaua teroristă Stat Islamic (SI), relatează Politico.com.

La un miting din Sunrise, Florida, Trump a atacat din nou politicile externe ale lui Obama şi ale lui Clinton, spunând că acestea au condus la crearea organizaţiei Stat Islamic.

“El (n.r.Obama) este fondatorul SI. El este fondatorul SI, ok? El este fondatorul. El a fondat SI. Şi aş spune că co-fondatorul ar fi corupta de Hillary Clinton”.

Aceste comentarii nu sunt primele în care Trump îl pune în legătură pe Obama cu SI. În iunie, el a distribuit pe Twitter un articol al publicaţiei Breitbart, în care era menţionat că “administraţia Obama a susţinut activ reţeaua Al-Qaida în Irak, gruparea teroristă care a devenit Stat Islamic“.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.