Putin s-ar fi căsătorit în secret weekendul trecut

Postat la 25 septembrie 2013 42 afişări

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a dezminţit, într-un interviu pentru cotidianul Izvestia, zvonuri cu privire la o căsătorie religioasă oficiată în secret weekendul trecut şi a subliniat că preşedintele rus nu are timp pentru o viaţă privată.

Putin s-ar fi căsătorit în secret weekendul trecut

 Zvonul a fost lansat de avocatul şi bloggerul Kaloi Ahilgov, care a scris sâmbătă că a fost informat că Vladimir Putin - care a divorţat recent de fosta sa soţie Liudmila - s-a căsătorit religios cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, o campioană olimpică, la Mănăstirea Iverski, la Valdai, în nord-vestul Rusiei.

"Mi s-a spus că Putin şi Kabaieva se căsătoresc în Mănăstirea Iverski. Tot Valdaiul este blocat" de FSO, serviciul de securitate al Kremlinului, a scrie el sâmbătă.

"De ce a fost încercuită mănăstirea, nu pot să vă spun. Înţelegeţi, este de domeniul invenţiei, este inutil să dezminţim (...). Am făcut-o deja de o sută de ori", a declarat purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-s-ar-fi-casatorit-in-secret-weekendul-trecut-11392119
11392119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.