Putin: Preşedintele SUA să facă tot posibilul pentru a împiedica o baie de sânge. Obama: Rusia va plăti şi mai mult dacă va continua

Postat la 15 aprilie 2014 97 afişări

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a calificat luni, în cursul unei conversaţii telefonice cu preşedintele american, Barack Obama, drept "speculaţii bazate pe informaţii nefondate" acuzaţiile de ingerinţă a Moscovei în estul Ucrainei, a anunţat Kremlinul. Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a spus omologului său rus, Vladimir Putin, că este "foarte îngrijorat" de acţiunile Rusiei în Ucraina şi le-a cerut miliţiilor separatiste proruse să depună armele.

Putin: Preşedintele SUA să facă tot posibilul pentru a împiedica o baie de sânge. Obama: Rusia va plăti şi mai mult dacă va continua

 "Răspunzând îngrijorărilor exprimate de preşedintele american în legătură cu o aşa-zisă ingerinţă rusă în sud-estul Ucrainei, preşedintele rus a semnalat că astfel de speculaţii sunt bazate pe informaţii nefondate", a anunţat Kremlinul într-un comunicat.

"Vladimir Putin l-a îndemnat pe Barack Obama să facă tot posibilul pentru a nu permite utilizarea forţei şi o baie de sânge", a precizat Kremlinul. De asemenea, el a făcut apel din nou la lansarea unor negocieri cu participarea "tuturor principalelor forţe politice şi regiunilor", în scopul stabilirii unei structuri federale pentru Ucraina.

Potrivit Kremlinului, cei doi şefi de stat au căzut de acord asupra necesităţii "continuării eforturilor" în vederea găsirii unei soluţii diplomatice înainte de negocierile de joi, la Geneva.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-presedintele-sua-sa-faca-tot-posibilul-pentru-a-impiedica-o-baie-de-sange-obama-rusia-va-plati-si-mai-mult-daca-va-continua-12466973
12466973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.