Metrorex: Perioada de utilizare a cardurilor Activ şi a biletelor unice, prelungită până în 2 mai

Postat la 14 aprilie 2014 44 afişări

Călătorii pot folosi cardurile Activ, emise şi reîncarcate de RATB, precum şi biletele unice RATB - Metrorex până în 2 mai 2014 inclusiv, au anunţat, luni, reprezentanţii Metrorex.

Metrorex: Perioada de utilizare a cardurilor Activ şi a biletelor unice, prelungită până în 2 mai

 "Administraţia Metrorex vine în sprijinul publicului călător posesor al cardurilor Activ, emise şi reîncarcate de RATB, precum şi a biletelor unice RATB - Metrorex şi prelungeşte perioada de utilizare a acestora până la data de 02 mai 2014 inclusiv. După această dată, eventualele probleme legate de abonamentele încărcate pe aceste carduri vor fi supuse atenţiei Regiei Autonome de Transport Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În 19 martie, reprezentanţii companiei Metrorex au acuzat RATB că refuză să achite suma încasată din luna martie 2013 pentru călătoriile cu metroul ale pasagerilor care folosesc cardul Activ, arătând că datoria creşte lunar cu două milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metrorex,
carduri,
bilete,
perioada,
utilizare,
ratb
/actualitate/metrorex-perioada-de-utilizare-a-cardurilor-activ-si-a-biletelor-unice-prelungita-pana-in-2-mai-12464013
12464013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.