Pufuleţii Gusto ajung la New York, Detroit, Chicago, Atlanta. Cifra de afaceri a companiei va creşte cu 30%

Postat la 06 august 2013 137 afişări

Producătorul pufuleţilor Gusto, compania Phoenixy din Băicoi, estimează pentru acest an o creştere cu 30% a cifrei de afaceri, comparativ cu valoarea înregistrată anul trecut, de 18 milioane euro, pe baza majorării exporturilor, produsele ajungând şi în SUA, în New York şi Chicago.

Pufuleţii Gusto ajung la New York, Detroit, Chicago, Atlanta. Cifra de afaceri a companiei va creşte cu 30%

 "Sperăm să obţinem o creştere de 30% faţă de anul precedent şi ne bazăm în mod deosebit pe succesul înregistrat de pufuleţi în exporturi, în ultimii ani, spre deosebire de piaţa internă, care încă stagnează", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Phoenixy, Eliodor Apostolescu.

Astfel, afacerile companiei ar putea depăşi 23 milioane euro.

Phoenixy are 15 tipuri de produse şi o producţie zilnică de peste un million de pungi de pufuleţi, aproximativ 30% fiind livrată la export în peste 20 de state europene, precum Suedia, Germania, Olanda, Spania, Italia, Grecia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Marea Britanie, Ungaria, Belgia, Ungaria, Croaţia şi Albania, şi în SUA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pufuletii-gusto-ajung-la-new-york-detroit-chicago-atlanta-cifra-de-afaceri-a-companiei-va-creste-cu-30-11217831
11217831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.