PSD: Toată discuţia despre cash este o temă falsă! Cei care vor avea de suferit vor fi evazioniştii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 octombrie 2023 48 afişări

„Toată discuţia despre cash este o temă falsă! Singurii care vor avea de suferit vor fi evazioniştii, nu oamenii obişnuiţi”, transmit social-democraţii. Ei îi critică pe parlamentarii USR, care au contestat legea la CCR, pentru că „se opun reformei statului şi combaterii evaziunii fiscale”.

PSD: Toată discuţia despre cash este o temă falsă! Cei care vor avea de suferit vor fi evazioniştii

Cash-ul, pe înţelesul tuturor! Vei putea să îţi cumperi în continuare televizor, frigider, cauciucuri de iarnă sau orice altceva în limita a 5.000 de lei cash/zi. Adică o limită zilnică cu mult peste salariul mediu net lunar pe economie. Dacă eşti persoană fizică vei putea face în continuare plăţi la orice magazin de până la 5.000 de lei pe zi”, potrivit unei postări nde pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii precizează că doar operatorii economici, PFA-urile sau orice altă categorie autorizată, care emit facturi, vor trebui să limiteze plăţile cash către alt agent economic la cel mult 1.000 de lei pe zi, respectiv 2.000 de lei pe zi în magazinele cash&carry.

„În concluzie, nu te controlează nimeni! Nu îţi ia nimeni cash-ul din buzunar! Toată discuţia despre cash este o temă falsă! Singurii care vor avea de suferit vor fi evazioniştii, nu oamenii obişnuiţi! Şi încă ceva: legea este acum contestată la Curtea Constituţională de către impostorii de la USR care se opun reformei statului şi combaterii evaziunii fiscale. Deci noile reglementări nu sunt încă în vigoare”, se menţionează în finalul postării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
cash,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.