PSD, despre episodul cu ochelarii lui Dan Barna: Aşa arată ciocoiul de USR

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 februarie 2021 260 afişări

Social-democraţii îl critică pe vicepremierul Dan Barna pentru episodul de luni, în care un angajat al Camerei Deputaţilor i-a ridicat ochelarii: „Aşa arată ciocoiul de USR”.

PSD, despre episodul cu ochelarii lui Dan Barna: Aşa arată ciocoiul de USR

„Aşa arată ciocoiul de USR... #USR #nicimăcarunmultumesc #oameninoiinpolitica”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii au postat şi filmuleţul în care angajatul Camerei Deputaţilor i-a ridicat ochelarii lui Dan Barna.

Vicepremierul Dan Barna a dat dovadă de o aroganţă extremă, în plenul Camerei Deputaţilor: i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică.

El a explicat, ulterior, pentru MEDIAFAX, că a fost vorba doar de o întâmplare absolut banală şi că s-a gândit că îşi va ridica ochelarii după terminarea intevenţiilor, însă o colegă l-a chemat pe angajat, care i-a ridicat ochelarii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
barna,
ochelari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.