PSD cere PNL să înceteze să difuzeze informaţii mincinoase despre candidatura lui Mircea Drăghici la AEP

Postat la 20 februarie 2019 38 afişări

Social-democraţii au solicitat, miercuri, membrilor PNL să înceteze imediat să mai difuzeze informaţii mincinoase cu privire la candidatura lui Mircea Drăghici pentru funcţia de preşedinte al AEP, acuzându-i pe liberali că încep „să se scuză anticipat pentru viitoarele eşecuri electorale”.

PSD cere PNL să înceteze să difuzeze informaţii mincinoase despre candidatura lui Mircea Drăghici la AEP

„PNL se scuză anticipat pentru viitoarele eşecuri electorale. PSD solicită reprezentanţilor PNL să înceteze imediat difuzarea de informaţii mincinoase privind candidatura domnului Mircea Drăghici pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente. Mircea Drăghici a lucrat îndeaproape cu instituţiile responsabile la realizarea cadrului legal actual privind finanţarea partidelor politice din România, prin care s-a pus capăt influenţelor grupurilor de interese obscure în finanţarea campaniilor electorale, iar activitatea sa a fost recunoscută inclusiv de GRECO”, au transmis social-democraţii, miercuri, pe Facebook.

 

„Legea finanţării partidelor politice elaborată de Mircea Drăghici a întrunit unanimitate în Comisia Parlamentară de Cod Electoral - în care au fost reprezentate toate partidele politice – şi a fost votată aproape în unanimitate în Parlament. Astfel, printr-o legislaţie clară şi transparentă, toţi candidaţii şi-au putut recupera cheltuielile electorale, scoţând astfel partidele de sub influenţa finanţărilor dubioase şi a intereselor grupurilor financiare”, mai spune sursa citată.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
aep,
candidatura,
difuzare,
incetare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.