Protestul pensionarilor militari: “Jos dictatorul!”

Postat la 24 ianuarie 2011 29 afişări

Aproximativ 2.500 de pensionari militari marsaluiesc pe Calea Victoriei, o delegatie formata din reprezentanti ai SCMD depunand o somatie-protest la Ministerul de Interne.

Protestatarii au plecat din Piata George Enescu, la ora 11.30, dupa ce o delegatie formata din reprezentanti ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si in Retragere (SCMD) au depus un protest la Ministerul de Interne. Protestatarii scandeaza "Jos dictatorul!", "Jos tiranul!", "Nu va fie frica si Basescu pica". Ei au scandat, de asemenea, "Iesi afara din tara, javra ordinara" si "Afara cu mafia din tara".

In dreptul Ministerului de Interne, protestatarii, care sunt insotiti de o fanfara, au scandat "Igas, nu uita, a trecut vremea ta" si "Igas tamplarul ne-a adus amarul", iar fanfara a intonat Marsul funebru. Protestatarii s-au oprit pentru cateva secunde in fata Cercului Militar National, la Piata Tricolorului, unde au intonat imnul national. De asemenea, ei au scandat pe tot traseul "Unitate" si "Romani, veniti cu noi", fiind aplaudati de unii trecatori. De asemenea, persoane care lucrau la magazine si firme aflate pe traseu au iesit la usi si ferestre, fotografiindu-i pe protestatari si in unele cazuri incurajandu-i.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
protest,
militari,
reducere,
pensii,
Basescu
/actualitate/protestul-pensionarilor-militari-jos-dictatorul-7915303
7915303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.