Protestele antiprezidenţiale continuă. Sute de oameni au ieşit în stradă (VIDEO)

Postat la 14 ianuarie 2012 17 afişări

La Bucureşti şi în marile oraşe au loc, pentru a doua zi consecutiv, mitinguri antiprezidenţiale. Aproape 200 de oameni s-au adunat, sâmbătă, pentru a doua zi în Capitală la un protest care a început ca o mişcare de solidaritate faţă de medicul Raed Arafat şi nemulţumire faţă de noul proiect al legii sănătăţii şi care rapid le-a amintit toate problemele, plecând de la pensiile şi salariile mici.

În ultimele trei zile, în ţară au fost mai multe proteste iniţiate ca acţiuni de solidaritate faţă de doctorul Raed Arafat. Sâmbătă, proteste sunt în derulare în mai multe oraşe, respectiv Cluj, Târgu Mureş, Timişoara, Constanţa, Bucureşti, Iaşi şi Craiova.

La Cluj, protestatarii au cerut alegeri anticipate, au strigat "Demisia", "Trădătorul!" şi l-au huiduit pe preşedintele Băsescu.

Chiar dacă preşedintele Traian Băsescu a anunţat vineri că va cere premierului să retragă proiectul legii sănătăţii dacă nimeni nu îl vrea, iar ministrul Sănătăţii a retras imediat actul, totuşi oamenii nu au încetat protestele. Nici apelul lui Raed Arafat prin care cerea oamenilor să nu iasă în stradă nu a avut succes.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protestele-antiprezidentiale-continua-sute-de-oameni-au-iesit-in-strada-video-9147159
9147159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.