Proteste în Bucureşti faţă de restricţii

Autor: Dorin Oancea Postat la 02 octombrie 2021 229 afişări

Proteste în Bucureşti faţă de restricţii

Sute de persoane protestează în Bucureşti, în Piaţa Victoriei şi la Unversitate, faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru limitarea Covid-19.

Protestul din Piaţa Universităţii este organziat de AUR. Participanţii au pornit, la ora transmiterii ştirii, spre Piaţa Victoriei.

Numărul participanţilor a crescut de la câteva sute la câteva mii.

Protestatarii solicită ridicarea stării de alertă, renunţarea la impunerea directă sau indirectă a vaccinării, renunţarea la folosirea certificatului verde, precum şi menţinerea unităţilor de învăţământ deschise, fără constrângeri, dar şi accesul nediscriminatori la servicii de sănătate, fără transformarea unor spitale în unităţi Covid.

O altă revendicare priveşte plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucureşti,
proteste,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.