Prostituate de lux sub paravanul unei agentii de fotomodele. Politicieni, interlopi si milionari au beneficiat de serviciile lor

Postat la 10 noiembrie 2010 160 afişări

Tribunalul Ialomita incepe in 24 noiembrie judecarea procesului a patru barbati acuzati de catre procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis in judecata pe Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.

DIICOT sustine ca activitatea infractionala s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Politicieni,
interlopi,
milionari,
prostituate
/actualitate/prostituate-de-lux-sub-paravanul-unei-agentii-de-fotomodele-politicieni-interlopi-si-milionari-au-beneficiat-de-serviciile-lor-7705444
7705444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.