Prostestarii kurzi au incendiat birourile partidelor politice principale din Kurdistanul irakian

Postat la 18 decembrie 2017 67 afişări

Protestatarii din Kurdistanul irakian au incendiat, luni, birourile partidelor politice principale şi ale serviciilor de securitate regionale, în urma declanşării crizei datorate referendumului de independenţă, declarat "neconstituţional", relatează site-ul postului France24.

Prostestarii kurzi au incendiat birourile partidelor politice principale din Kurdistanul irakian

Manifestanţii au incendiat clădiri din zona Piramagrun, provincia Sulaimaniyah, cerând demisia liderului actual, a informat un oficial al partidului de opoziţie. Abdel Razak Sharif, liderul partidului Goran, a declarat că nu au existat victime.

Tensiunile din regiune au fost intensificate din cauza anulării referendumului pentru independenţă, de către Guvernul central de la Bagdad.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.