ProSport începe în forţă noul sezon de Liga I: supliment special şi carneţel gratuit în ediţia de vineri!

Autor: George Toader Postat la 19 iulie 2012 18 afişări

Noul sezon al Ligii I la fotbal începe mâine, iar ProSport a pregătit o ediţie specială cu această ocazie. Ziarul va avea 16 pagini în format XL şi cuprinde o avanpremieră a sezonului fotbalistic intern: loturile integrale ale echipelor, toţi jucãtorii, cu numărul de meciuri şi de goluri în prima ligă, calculele pentru titlu şi calificarea în cupele europene, şansele noilor-promovate.

Pe lângă acestea, ProSport oferă gratuit şi carneţelul Ligii I: cel mai potrivit mod de a avea permanent lângă tine programul integral al turului Ligii I, echipele-tip ale formaţiilor din prima ligă şi calendarul din Cupa României şi cupele europene.

Nu rataţi ediţia tipărită de vineri a ziarului ProSport!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ProSport,
Liga I,
supliment special
/actualitate/prosport-incepe-in-forta-noul-sezon-de-liga-i-supliment-special-si-carnetel-gratuit-in-editia-de-vineri-9891596
9891596
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.