Proprietarul Unirea Shopping Center, executat silit de catre AVAS

Postat la 08 decembrie 2010 270 afişări

Instanta a blocat actiunile companiilor Astra Asigurari si Unirea Shopping Center, controlate de omul de afaceri Dan Adamescu, prin intermediul firmei The Nova Group Investments, in cadrul unui dosar de executare silita.

Potrivit unor surse din piata, The Nova Group ar avea de platit catre AVAS penalizari in valoare de circa 20 mil. lei (4,6 mil. euro) rezultand din neonorarea unor investitii asumate la privatizarea Unirea Shopping Center.

Conform raportarilor transmise Bursei de Astra si Unirea Shopping Center, valoarea creantei pretinse in cadrul dosarului este mult mai mica decat valoarea de piata a celor doua pachete de actiuni. Participatia de 74% detinuta de The Nova Group la Unirea Shopping Center valoreaza pe Bursa circa 44,4 mil. euro, in timp ce pachetul de 72,68% detinut la Astra Asigurari este evaluat la circa 20 mil. euro. Actiunile celor doua companii au fost suspendate de la tranzactionare ieri, la cererea emitentilor.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proprietarul-unirea-shopping-center-executat-silit-de-catre-avas-7791157
7791157
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.