LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Un dezvoltator imobiliar deschide de la 1 iulie un resort de lux în Olimp, după o investiţie de 15 milioane de euro

Postat la 08 iunie 2020 927 afişări

Un dezvoltator imobiliar deschide de la 1 iulie un resort de lux în Olimp, după o investiţie de 15 milioane de euro
  •  nou resort de 4 stele se va deschide începând din luna iulie în staţiunea turistică Olimp
  • Proprietarii cluburilor Fratelli au investit 15 milioane de euro în proiect
  • Preţul mediu al cazărilor este de 250 de euro pe noapte

Dezvoltatorul imobiliar Invest Group va deschide un resort de patru stele în staţiunea turistică Olimp. Noul proiect, numit ”Novum by the Sea”, s-a realizat în urma unei investiţii de 15 milioane de euro şi se va deschide începând cu 1 iulie.

”Preţurile pentru cel mai luxos apartament încep de la 480 de euro pe noapte, iar o camera în medie se închiriază cu 250 de euro pe noapte, pachetele incluzând mic dejun şi prânz”, susţin reprezentanţii companiei.

Proprietarii complexului menţionează că vor avea un grad de ocupare de 65% în acest sezon, urmând ca anul viitor cererea să fie de peste 90%, conform estimărilor unei agenţii de turism.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proprietari,
cluburi,
deschidere,
investitie,
lux

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.