Proiectul privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în Capitală, votat de consilierii municipali. Care sunt tarifele

Postat la 26 iunie 2019 78 afişări

Consilierii municipali din Primăria Capitalei au votat în şedinţa CGMB de miercuri un proiect de hotărâre care prevede ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Ridicarea autoturismului va costa între 200 şi 270 de lei, iar staţionarea ajunge 150 de lei pe zi.

Proiectul privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în Capitală, votat de consilierii municipali. Care sunt tarifele

În şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de miercuri s-a votat un proiect privind ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor staţionare neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice care fac parte din reţeaua principală de străzi a municipiului Bucureşti.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei, vehiculele staţionate neregulamentar pe drumurile publice care fac parte din reţeaua principală de străzi a municipiului Bucureşti vor putea fi ridicate, transportate, depozitate şi eliberate, în conformitate cu prevederile regulamentului aprobat prin prezenta hotărâre", se arată în proiectul de hotărâre aporbat miercuri.

Potrivit acestuia, constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor principale din prezentul regulament, precum şi dispunerea măsurii tehnico-administrative de ridicare se fac de către poliţiştii rutieri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sau Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti ori poliţişti locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a municipiului Bucureşti.

Agenţi constatatori, de regulă, înregistrează foto sau video, cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice verificate metrologic zona staţionării vehiculului, consemnând aceasta în procesul verbal de constatare a contravenţiei şi dispun în scris aplicarea măsurii tehnico-administrative printr-o dispoziţie de ridicare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ridicare,
proiect,
votare,
capitala,
consilieri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.