Proiectil din Al Doilea Război Mondial, găsit în Gara Arad

Postat la 10 mai 2013 30 afişări

Un proiectil provenind, cel mai probabil, din Al Doilea Război Mondial a fost ridicat, vineri după-amiază, din Gara Arad, de o echipă de pirotehnişti, după ce a fost descoperit de muncitori în timpul schimbării unor linii, pe parcursul intervenţiei nefiind necesară evacuarea staţiei CFR.

Proiectil din Al Doilea Război Mondial, găsit în Gara Arad

 Prezenţa muniţiei a fost sesizată la 112 de muncitori care făceau săpături în Gara Arad pentru schimbarea unor linii de tren.

O echipă de pirotehnişti a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a mers la faţa locului pentru a ridica obiectul exploziv, care are o lungime de aproximativ 25 de centimetri.

Autorităţile au format o zonă de siguranţă pe o rază de 250 de metri, însă intervenţia nu a impus evacuarea călătorilor şi nu a afectat mersul trenurilor, întrucât proiectilul a fost descoperit pe una dintre liniile dezafectate temporar, pentru lucrări de modernizare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiectil-din-al-doilea-razboi-mondial-gasit-in-gara-arad-10870103
10870103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.