Proiect: Un nou program Rabla, doar pentru bucureşteni, cu vouchere de 1.000 de euro

Autor: Mediafax Postat la 26 mai 2018 84 afişări

Lucian Iliescu, consilier general în cadrul Primăriei Capitalei, a depus la secretariatul general al CGMB un proiect care presupune acordarea de vouchere în valoare de 1.000 de euro bucureştenilor care vor să-şi cumpere maşini noi, renunţând la cele vechi. În total, s-ar acorda 10.000 de tichete.

Proiect: Un nou program Rabla, doar pentru bucureşteni, cu vouchere de 1.000 de euro

Potrivit proiectului depus de Lucian Iliescu (PMP), voucherele în valoare de 1.000 de euro vor fi oferite pentru achiziţionarea de maşini noi, concomitent cu predarea la Remat a autoturismelor vechi.

Suma de 1.000 de euro ar urma să se acorde în plus faţă de prima de casare de 6.500 de lei care se acordă în prezent prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RABLA,
PMB,
ILIESCU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.