Proiect de 100 milioane euro pentru realizarea unui nod intermodal în nordul Capitalei

Postat la 20 martie 2014 80 afişări

Consiliul Judeţean Ilfov vrea să obţină fonduri europene pentru cofinanţarea unor studii referitoare la construcţia unui nod intermodal în nordul Capitalei, proiectul de interconectare a transportului pe calea ferată, aerian şi rutier fiind evaluat la 100 milioane euro.

Proiect de 100 milioane euro pentru realizarea unui nod intermodal în nordul Capitalei

 "Consiliul Judeţean Ilfov, în calitate de integrator, a depus o cerere de finanţare la Comisia Europeană pentru efectuarea unor studii cu referire la construcţia unui nod intermodal în nordul Capitalei, în spatele aeroportului. (...) Deţinem un teren acolo de vreo 120 de hectare şi sperăm ca în maxim trei ani să realizăm şi investiţia, undeva la 100 milioane euro", a declarat joi Irinel Scrioşteanu, directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov, la "ZF Transport & Logistics Summit '14".

Potrivit datelor CJ Ilfov, studiile pentru proiectul dezvoltat în zona Tunari - Otopeni - Moara Vlăsiei vor costa 1,9 milioane euro, contribuţia instituţiei fiind de 950.000 euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiect-de-100-milioane-euro-pentru-realizarea-unui-nod-intermodal-in-nordul-capitalei-12301912
12301912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.