Proiect al României la Bienala de la Veneţia, descalificat. Autorii sunt funcţionari publici ai Ministerului Culturii

Postat la 29 noiembrie 2013 95 afişări

Proiectul "Creativitate - Conservare" nu va mai reprezenta România la cea de-a 14-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectură de la Veneţia, întrucât autorii acestuia sunt funcţionari publici în cadrul direcţiei Patrimoniu Cultural a Ministerului Culturii (MC), informează instituţia.

Proiect al României la Bienala de la Veneţia, descalificat. Autorii sunt funcţionari publici ai Ministerului Culturii

 În urma concursului naţional pentru selectarea proiectelor care vor reprezenta România la cea de-a 14-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectură (Bienala) de la Veneţia a fost desemnat câştigător pentru spaţiul expoziţional din Noua Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică (IRCCU) din oraşul italian proiectul "Creativitate - Conservare" al autorilor Ileana Maria Zbirnea (Kisilewicz), Dan Victor Kisilewicz şi Dobrin Laurenţiu Datcu.

Potrivit sursei citate, selecţia s-a făcut cu respectarea condiţiei anonimatului, precizată în punctul 4 din regulamentul de concurs.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiect-al-romaniei-la-bienala-de-la-venetia-descalificat-autorii-sunt-functionari-publici-ai-ministerului-culturii-11730686
11730686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.