Ponta: Demersul AMR de a-l da în judecată pe Băsescu pentru numirea lui Morar la CC este lăudabil

Postat la 29 noiembrie 2013 37 afişări

Demersul Asociaţiei Magistraţilor din România de a-l da în judecată pe preşedintele Traian Băsescu şi a cere în instanţă anularea decretului de numire a lui Daniel Morar la Curtea Constituţională este unul lăudabil deoarece Morar nu a avut niciodată pregătirea şi statutul nici pentru a fi şef al DNA.

Ponta: Demersul AMR de a-l da în judecată pe Băsescu pentru numirea lui Morar la CC este lăudabil

 "În anii în care a fost la DNA a fost în mod sigur, din punctul meu de vedere, şi îmi asum acest lucru, un executant al ordinelor politice ale preşedintelui Băsescu. În special în 2012 mi s-a părut cel mai grav lucru, cel mai clar dosar politic instrumentat în România după anii '50, împotriva oamenilor care au votat la referendum, şi, da, din aceste motive, domnia sa nu îndeplinea criteriul prevăzut de Constituţie privind calfiicarea profesională pentru a fi judecător la Curtea Constituţională", a spus Ponta la Antena 3.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-demersul-amr-de-a-l-da-in-judecata-pe-basescu-pentru-numirea-lui-morar-la-cc-este-laudabil-11729907
11729907
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.