Programul "Turbo early booking", în premieră în luna decembrie. Vacanţele de vară au reduceri de până la 50%

Postat la 03 decembrie 2012 67 afişări

Agenţiile de turism au lansat în luna decembrie programul "Turbo early booking", cu reduceri de până la 50% pentru pachetele de vacanţă din vară vândute până la sfârşitul acestui an, discounturile fiind duble faţă de programul clasic early booking, care se încheie la finele lui martie.

"În luna decembrie agenţiile au lansat în premieră turbo early booking, un program cu reduceri speciale valabile doar până la sfârşitul anului, cu discounturi care sunt aproape duble faţă de programul clasic early booking, care se încheie la 31 martie", a declarat pentru MEDIAFAX Marius Usturoiu, proprietarul Mareea, una dintre cele mai mari agenţii de turism intern din România şi principalul turoperator specializat în litoralul românesc.

El spune că reducerile din decembrie ajung până la 40-50%, iar începând din ianuarie şi până la finalul lui martie sunt de maxim 25%.

Şi Cristian Pandel, proprietarul grupului de agenţii Christian Tour, unul dintre cele mai mari din piaţă, spune că faţă de reducerile din decembrie, în ianuarie preţurile pentru early booking vor creşte cu aproximativ 20%.

Reducerile scad treptat la începutul anului, afirmă şi Alin Burcea, proprietarul agenţiei Paralela 45, în medie cu 10% pe lună, ajungând în martie la 20-25%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Turbo early booking,
decembrie,
vacante
/actualitate/programul-turbo-early-booking-in-premiera-in-luna-decembrie-vacantele-de-vara-au-reduceri-de-pana-la-50-10363235
10363235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.