Programul de circulaţie a 7 linii de transport public, prelungit în seara meciului România – Israel

Autor: Andreea Tobias Postat la 09 septembrie 2023 27 afişări

Programul de circulaţie a 7 linii de transport public, prelungit în seara meciului România – Israel

În seara meciului România – Israel, programat pe stadionul „Arena Naţională” din Bucureşti, sâmbătă, liniile 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 vor funcţiona cu program prelungit.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) anunţă că a dispus ca liniile 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 să funcţioneze cu un program de circulaţie prelungit până la ora 00.30 în seara zilei de sâmbătă, pentru a asigura transportul spectatorilor care asistă la meciul de fotbal România – Israel, programat pe stadionul „Arena Naţională”.

De asemenea, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, liniile care au capătul la „Arena Naţională” vor fi deviate astfel:

Liniile de troleibuz 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă

Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (capătul liniilor 69, 85 şi 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.