Programul consultărilor de la Cotroceni a fost modificat. Vor fi două runde de întâlniri

Autor: Indira Crasnea Postat la 08 iunie 2015 101 afişări

Programul consultărilor preşedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare a fost modificat luni, Administraţia Prezidenţială comunicând că partidele la putere au fost convocate separat de cele ale opoziţiei.

Astfel, pentru ora 18.00 au fost programate consultări cu PSD, UNPR, PC şi pentru ora 18.30 au fost stabilite consultări cu PNL, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale.

Subiectul oficial al reuniunilor este strategia naţională de apărare a ţării, dar nu este exclus ca părţile să aducă în discuţie şi probleme de actualitate ale politicii interne.

Liderii PNL au anunţat încă de la sfârşitul săptămânii trecute că că vor boicota evenimentele publice la care ar fi nevoiţi să participe împreună cu premierul Victor Ponta.

Prim-vicepreşedintele PNL, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat luni că formaţiunea sa se "bucură" că nu va da "ochi în ochi" la Cotroceni cu delegaţia condusă de "premierul penal" Victor Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PROGRAM,
MODIFICARE,
/actualitate/programul-consultarilor-de-la-cotroceni-a-fost-modificat-vor-fi-doua-runde-de-intalniri-14424326
14424326
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.