Doi tineri din Timişoara au inventat sistemul care îi salvează pe şoferi de accidente. „Costul acestei tehnologii e foarte redus”

Postat la 08 iunie 2015 4986 afişări

Doi tineri din Timişoara au inventat sistemul care îi salvează pe şoferi de accidente. „Costul acestei tehnologii e foarte redus”

Doi studenţi de la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din Timişoara au inventat un sistem inedit, care ar putea să reducă semnificativ numărul accidentelor pe şosele. George Roşu şi Andrei Verdeş îşi vor prezenta prototipul atât autorităţilor din România, cât şi constructorilor de automobile din Germania.

Romania se află pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte numărul de accidente rutiere mortale, arăta anul trecut un raport prezentat de Comisia Europeană. Viteza, neatenţia, oboseala sau alteori consumul de alcool fac anual sute de victime pe şoselele din România. Doi tineri timişoreni promit însă că pot stopa aceste tragedii cu ajutorul unei invenţii inedite, relatează Ştirile ProTV.

Doi tineri din Timişoara promit să reducă numărul accidentelor auto printr-o soluţie inedită şi ieftină

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
accidente,
cost
/actualitate/doi-tineri-din-timisoara-au-inventat-sistemul-care-ii-salveaza-pe-soferi-de-accidente-costul-acestei-tehnologii-e-foarte-redus-14421181
14421181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.