Prognoza meteo pe două săptămâni: Vreme caldă, apoi o uşoară răcire şi iar căldură

Autor: Andreea Tobias Postat la 27 iulie 2020 35 afişări

Prognoza meteo pe două săptămâni: Vreme caldă, apoi o uşoară răcire şi iar căldură

Vremea va fi caldă, cu temperaturi de 33 de grade, până în 29 iulie. Urmează o uşoară răcire, dar din 3 august va fi din nou cald. Probabilitatea de apariţie a ploilor este mare luni, precum şi în intervalele 30- 31 iulie şi 4-7 august. La munte se anunţă maxime termice între 17 şi 20 de grade.

BANAT

Vremea se va încălzi până în data de 29 iulie, când media maximelor termice se va situa în jurul a 33 de grade. În intervalul 30 iulie -1 august va fi o răcire de aproximativ 3 grade, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 31 de grade, în medie, pe 3 august. În continuare, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va fi de 30...31 de grade. Media minimelor termice va creşte treptat de la 16 la 18 grade în 31 iulie, apoi, după ce va scădea spre 14 grade pe 2 august va fi în creştere cu 2 grade pe 4 august, iar până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni va fi de 16...17 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în 27 iulie precum şi în intervalele 30- 31 iulie şi 4-7 august.

CRIŞANA

Vremea se va încălzi până în data de 29 iulie, când media maximelor termice se va situa în jurul a 32 de grade. În intervalul 30 iulie -1 august va fi o răcire de aproximativ 3 grade, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 30 de grade, în medie, pe 3 august. În continuare, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va oscila uşor în jurul a 29 de grade. Media minimelor termice va fi de 16...17 grade până pe 30 iulie, apoi, după ce va scădea spre 13 grade pe 2 august va fi în creştere cu 2 grade pe 4 august, iar până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni va oscila uşor în jurul a 15 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în 27 iulie precum şi în intervalele 30- 31 iulie şi 4-8 august.

TRANSILVANIA

Procesul de încălzire a vremii va conduce pe 29 şi 30 iulie, la o medie a maximelor termice în jurul a 31 de grade. În intervalul 31 iulie -1 august vremea se va răci, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 29 de grade, în medie, pe 3 şi 4 august. În continuare, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va oscila uşor în jurul a 28 de grade. Media minimelor termice va fi de 14...16 grade până pe 31 iulie, apoi, după ce va scădea spre 11 grade pe 2 august va fi în creştere cu 3 grade pe 4 august, iar până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni va oscila uşor în jurul a 14 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în 27 iulie şi în intervalele 30 iulie - 1 august şi 4-8 august.

MARAMUREŞ

Vremea se va încălzi până în data de 29 iulie, când media maximelor termice se va situa în jurul a 31 de grade. În intervalul 30 iulie -1 august va fi o răcire de aproximativ 4 grade, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 28 de grade, în medie, pe 3 august. În continuare, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va fi de 27....28 de grade. Media minimelor termice va fi de 15...17 grade până pe 30 iulie, apoi, după ce va scădea spre 12 grade pe 2 august va fi în creştere cu 3 grade pe 4 august, iar până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni va oscila uşor în jurul a 14 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în 27 iulie, în intervalul 30-31 iulie precum şi în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

MOLDOVA

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară până în data de 29 iulie, când media maximelor termice va fi în creştere de la 32 la 34 de grade. În intervalul 30 iulie -1 august va fi o răcire semnificativă spre 26 de grade, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 30...31 de grade, în medie, pe 3 august. În continuare, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va oscila uşor în jurul a 31 de grade. Media minimelor termice va fi de 17...19 grade până pe 30 iulie, apoi, după ce va scădea spre 14 grade pe 2 august va fi în creştere cu 3 grade pe 4 august, iar până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni va fi de 16...17 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în intervalul 30 iulie - 1 august şi în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

DOBROGEA

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară până în data de 30 iulie, când media maximelor termice va creşte de la 31 la 33 de grade. În intervalul 31 iulie -1 august va fi o răcire semnificativă spre media de 28 de grade, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 29...30 de grade, în medie, pe 3 şi 4 august. În continuare, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va oscila uşor în jurul a 30 de grade. Media minimelor termice va fi de 20...21 de grade până pe 31 iulie, apoi, după ce va scădea spre 18 grade pe 2 august va fi în creştere cu 2 grade până pe 5 august, iar ulterior va fi de 19...20 de grade până la sfârşitul intervalului de prognoză. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată doar în intervalul 31 iulie - 1 august.

MUNTENIA

Vremea va fi călduroasă, local caniculară până în data de 30 iulie, când media maximelor termice va fi în creştere de la 32 la 35 de grade. În intervalul 31 iulie -2 august va fi o răcire spre media de 30 de grade, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 33 de grade, în medie, pe 4 august. În continuare, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va oscila uşor în jurul a 32 de grade. Media minimelor termice va creşte spre 20 de grade pe 31 iulie, apoi, după ce va scădea până la 16 grade pe 2 august va fi în creştere cu 2 grade până pe 5 august, iar ulterior va fi de 17...18 grade până la sfârşitul intervalului de prognoză. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în intervalul 31 iulie - 1 august şi în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

OLTENIA

Vremea va fi călduroasă, local caniculară până în data de 30 iulie, când media maximelor termice va creşte de la 30 la 35 de grade. În intervalul 31 iulie -2 august va fi o răcire spre media de 30 de grade, apoi maximele termice vor creşte din nou, spre 32 de grade, în medie, pe 4 august. În continuare, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va oscila uşor în jurul a 31 de grade. Media minimelor termice va creşte spre 19 grade pe 31 iulie, apoi, după ce va scădea până la 15 grade pe 2 august va fi în creştere cu 2 grade până pe 5 august, iar ulterior va fi de 16...17 grade până la sfârşitul intervalului de prognoză. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată pe 27 iulie, în intervalul 31 iulie - 1 august precum şi în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

LA MUNTE

În prima săptămână, media maximelor termice se va situa între 17 şi 20 de grade, mai ridicată în jur de 22 de grade pe 29 şi 30 iulie, iar a minimelor va fi cuprinsă între 9 şi 13 grade. În cea de a doua săptămână, temperaturile maxime se vor menţine, în medie, în jurul a 19...20 de grade, iar media minimelor va fi cuprinsă între 8 şi 10 grade. Vor fi posibile averse în fiecare zi ale intervalului de prognoză, cu o probabilitate mai ridicată pentru cantităţi local mai însemnate în intervalele 27-28 iulie, 30 iulie -1 august precum şi în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anm,
prognoză,

Citeşte pe comedymall.ro

Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti

Cea mai de succes poveste din imobiliarele româneşti a început în Iaşi, în urmă cu 20 de ani, odată cu deschiderea primului centru comercial din afara Bucureştiului şi a celui de al doilea mall al ţării.

vezi continuarea
ZF.ro
ULTIMĂ ORĂ: Vin chinezii! Banii lor încep să se împrăştie în România. Proiectul gigant pe care au pus mâna ULTIMĂ ORĂ: Vin chinezii! Banii lor încep să se împrăştie în România. Proiectul gigant pe care au pus mâna
SURPRIZĂ: Cu cât cresc pensiile. Veşti bune pentru milioane de români
Mediafax
„Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut „Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut
Economiile se prăbuşesc în pandamie, dar cei 4 giganţi din tech au înregistrat un profit de 28 de miliarde de dolari
MonitorulApararii
Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte
Ce se întâmplă la Moscova este de bine deopotrivă pentru Rusia şi Putin(?)
MonitorulPartidelor
Replica PNL: Aleşii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie Replica PNL: Aleşii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie
Acuzaţii la adresa liberalilor: Interlopi politici cu mentalitate mafiotă
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării
COMENTARIU Valeriu Şuhan Pe bune ? Nu-mi da vestea asta...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.