Profitul Facebook arată "riscuri existenţiale" pentru reţeaua de socializare

Postat la 03 ianuarie 2013 11 afişări

Facebook explorează o gamă largă de afaceri generatoare de bani, precum publicitatea video şi descărcarea de muzică, dar trebuie să scape de problemele tot mai mari care au marcat primele trimestre în care a evoluat ca o companie listată la bursă, relatează Bloomberg.

Încetinirea creşterii veniturilor şi vânzărilor a amplificat presiunile asupra Facebook de a găsi noi căi de creştere a afacerilor.

În acelaşi timp, cea mai mare reţea de socializare la nivel mondial trebuie să calmeze temerile legate de respectarea confidenţialităţii datelor personale, să atragă investitori şi să respecte angajamentul directorului general Mark Zuckenberg conform căruia Facebook este mai degrabă o mişcare socială decât o afacere.

"Este o linie foarte fină pe care trebuie să evolueze. Totul face parte din durerile de creştere", a declarat Victor Anthony, analist la Topeka Capital Markets.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profit,
Facebook,
reţeaua de socializare
/actualitate/profitul-facebook-arata-riscuri-existentiale-pentru-reteaua-de-socializare-10425940
10425940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.