Profi ajunge la 156 de magazine

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 martie 2013 28 afişări

Consiliul Concurenţei a anunţat că a dat undă verde preluării de către Profi Rom Foods a şase magazine de la Alimrom Trading, din Cluj-Napoca. În aceeaşi zi, firma şi-a deschis cel de al 25-lea magazin din Bucureşti, ridicând numârul unităţilor din reţea la 156.

Profi ajunge la 156 de magazine

“Continuăm să ne extindem cu un ritm alert, conform planificării şi avem toate motivele să considerăm că de luna viitoare Profi va deveni clar cea de a doua mare reţea de retail modern din Romania,” a declarat directorul general Profi, Pawel Musial. “Alimrom este fosta reţea Alimentara din Cluj şi, când aceste magazine vor fi inaugurate, vom avea 11 unităţi Profi în acel oraş.”

Noul magazin din Bucureşti este amplasat la parterul unui bloc de locuinţe de pe Şoseaua Sălaj nr.133,  în sectorul cinci. Are o suprafaţă totală de 703 mp şi o sală de vânzări de 300 mp.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profi-ajunge-la-156-de-magazine-10667423
10667423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.