Profi a deschis joi trei magazine noi, în Deva, Borşa şi Constanţa

Postat la 10 aprilie 2014 37 afişări

Profi a deschis joi trei supermarketuri noi, în Deva (judeţul Hunedoara), Borşa (judeţul Maramureş) şi Constanţa, şi a ajuns astfel la o reţea de 217 magazine la nivel naţional, a anunţat retailerul.

Profi a deschis joi trei magazine noi, în Deva, Borşa şi Constanţa

 Amplasat la parterul hotelului Deva, în centrul oraşului, noul magazin din Deva are o suprafaţă totală de 730 metri pătraţi. Unitatea a fost redeschisă, după ce la mijlocul lunii martie fusese inaugurată fără a avea autorizaţia de funcţionare şi a fost închisă după numai trei ore.

La vremea respectivă, reprezentaţii Profi declarau că a fost o neînţelegere la nivel de middle management, dar după semnarea autorizaţiei, magazinul va fi deschis.

"Apreciez deschiderea acestui al treilea magazin Profi din localitate şi în viitor primăria va oferi reţelei tot sprijinul posibil în condiţiile legii", a declarat primarul oraşului Deva, Petru Mărginean.

Magazinul din Borşa este primul al retailerului din această localitate şi se întinde pe 620 metri pătraţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profi-a-deschis-joi-trei-magazine-noi-in-deva-borsa-si-constanta-12447499
12447499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.