Producţiile TV din Marea Britanie conduc în topul nominalizărilor pentru International Emmy Awards

Autor: Bogdan Enache Postat la 14 octombrie 2014 65 afişări

Producţiile TV din Marea Britanie au obţinut cel mai mare număr de nominalizări - şase - în cadrul International Emmy Awards, alături de show-uri din Brazilia, Canada, Germania, Japonia, Argentina şi China, gala de premiere urmând să se desfăşoare pe 24 noiembrie, la New York.

Producţii TV din Brazilia, Canada, Germania, Japonia, Argentina, China, Coreea de Sud, Australia, Belgia, Turcia, Franţa, Chile, Suedia, Olanda şi Marea Britanie concurează pentru premiile International Emmy, care vor fi decernate pe 24 noiembrie în cadrul unei gale organizate la New York, potrivit contactmusic.com.

Marea Britanie conduce în topul nominalizărilor, având producţii recomandate la şase categorii, inclusiv "cel mai bun actor", "cea mai bună actriţă", "cel mai bun film de televiziune sau miniserie" şi "cel mai bun show de comedie".

La categoria "cel mai bun actor" concurează Stephen Dillane, pentru rolul din serialul "The Tunnel", alături de Claude Legault, Pablo Rago şi Xiubo Wu.

Pentru premiul International Emmy pentru "cea mai bună actriţă" concurează Olivia Colman, pentru rolul din serialul "Broadchurch". La aceeaşi categorie mai sunt nominalizate turcoaica Tuba Büyüküstün, Romina Gaetani şi olandeza Bianca Krijgsman.

La categoria "cel mai bun serial dramatic" sunt nominalizate patru producţii din Franţa, Chile, Marea Britanie şi Japonia. Astfel, serialul britanic "Utopia" concurează alături de "Profugos", "The Tunnel" şi "Yae's Sakura".

La categoria cel mai bun show de comedie sunt nominalizate "Please Like Me" din Australia, "Late Nite News with Loyiso Gola " din Africa de Sud, "The Mayor's Wife" din Brazilia şi "Wat als 2? (What if? season 2)" din Belgia.

Brazilia se află pe locul al doilea în topul nominalizărilor, cu cinci producţii aflate în competiţie, incluzând nominalizarea pentru "cel mai bun film de televiziune sau miniserie", unde producţia "Alexander and Other Heroes" concurează alături de "An Adventure in Space and Time" din Marea Britanie, "Radio" din Japonia şi "Unsere Mütter, Unsere Väter (Generation War)" din Germania.

Premiile International Emmy recompensează cele mai bune producţii de televiziune din afara Statelor Unite ale Americii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/productiile-tv-din-marea-britanie-conduc-in-topul-nominalizarilor-pentru-international-emmy-awards-13382375
13382375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.