Producătorul spaniol de piese auto Antolin construieşte o fabrică la Sibiu

Postat la 16 ianuarie 2014 68 afişări

Grupo Antolin din Spania, care produce la Sibiu corpuri de iluminat pentru autovehicule, îşi va extinde în acest an operaţiunile din România printr-o investiţie greenfield, ridicând o nouă fabrică de 13.000 metri pătraţi în apropierea unităţii existente.

Producătorul spaniol de piese auto Antolin construieşte o fabrică la Sibiu

 Grupo Antolin-CML, divizia de corpuri de iluminat a companiei spaniole, anticipează că noua unitate va fi operaţională până la sfârşitul acestui an, potrivit publicaţiei de specialitate European Plastics News.

Construcţia fabricii a început deja în aceeaşi zonă industrială unde este amplasată unitatea existentă, în apropierea aeroportului Sibiu.

În cursul anului, Antolin vrea să mute liniile de producţie de la fabrica existentă, aflată într-un spaţiu închiriat, către noua unitate, majorând totodată capacitatea.

Fabrica Antolin de la Sibiu are în prezent 357 de angajaţi şi deserveşte mai mulţi producători auto.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/producatorul-spaniol-de-piese-auto-antolin-construieste-o-fabrica-la-sibiu-11914214
11914214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.