Producătorul de mobilă Elvila face concedieri din cauza situaţiei financiare

Postat la 20 august 2013 65 afişări

Producătorul de mobilă Elvila, deţinut de Viorel Cataramă, concediază în perioada iulie-septembrie 66 de angajaţi, reprezentând 6,7% din totalul salariaţilor, iar cei mai mulţi provin din zona de producţie, măsura fiind agreată cu sindicatele, ca urmare a situaţiei financiare precare a firmei.

Producătorul de mobilă Elvila face concedieri din cauza situaţiei financiare

 Astfel, dintr-un total de 985 de salariaţi, vor fi disponibilizaţi 39 de salariaţi din secţia de producţie, în special de la fabrica Relaxa Mizil din judeţul Prahova, 20 de angajaţi de la divizia de vânzări şi şapte de la departamentul financiar.

Scăderea vânzărilor în magazinele proprii, pe fondul prelungirii şi accentuării crizei economice, reducerea comenzilor pentru export, dar şi creşterea preţurilor la materii prime, materiale, energie şi combustibil au condus la decizia concedierii colective, se arată într-o notificare a Elvila SA către inspectoratele teritoriale de muncă şi agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din judeţele unde compania are puncte de lucru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/producatorul-de-mobila-elvila-face-concedieri-din-cauza-situatiei-financiare-11262142
11262142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.