Procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, va susţine miercuri un discurs la ONU

Postat la 22 mai 2018 71 afişări

Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef DNA, a fost invitată să susţină un discurs în cadrul unei reuniuni la nivel înalt organizate de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, ce va avea loc miercuri, la New York, anunţă Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, va susţine miercuri un discurs la ONU

Dezbaterea marchează aniversarea a 15 ani de la adoptarea Convenţiei Naţiunilor Unite împotriva Corupţiei (UNCAC), cunoscută şi drept Convenţia de la Merida, semnată şi ratificată de România, alături de alte 182 de state.

La reuniune participă preşedintele Adunării Generale a Naţiunilor Unite Miroslav Lajčák şi secretarul general al Naţiunilor Unite António Guterres.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.