Procurorii l-au reţinut pe Said Baaklini. Evaziune fiscală de 22,5 milioane de euro

Postat la 19 aprilie 2013 23 afişări

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe Said Baaklini şi cer, vineri, Tribunalului Bucureşti arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, în dosarul în care este acuzat că a condus o grupare infracţională care ar fi produs o evaziune fiscală de 22,5 milioane de euro.

Procurorii l-au reţinut pe Said Baaklini. Evaziune fiscală de 22,5 milioane de euro

 Said Baaklini a fost audiat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în urma percheziţiilor care au avut loc joi, la locuinţele şi la firmele membrilor grupării infracţionale conduse de acesta.

La finalul audierilor, procurorii DIICOT au emis pe numele lui Said Baaklini ordonanţă de reţinere şi cer vineri instanţei Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 29 de zile.

În acelaşi dosar a fost reţinută şi contabila lui Baaklini, procurorii propunând instanţei arestarea ei preventivă, au precizat surse judiciare.

Procurorii DIICOT - Structura Centrală au făcut joi 16 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Buzău, Constanţa, Gorj şi Botoşani, la locuinţele şi la firmele membrilor unei grupări infracţionale conduse de Said Baaklini. În urma percheziţiilor au fost duse la audieri 11 persoane, printre care şi Said Baaklini.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/procurorii-l-au-retinut-pe-said-baaklini-evaziune-fiscala-de-22-5-milioane-de-euro-10766167
10766167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.