Probleme cu cămătarii pentru un fotbalist român celebru! DIICOT a intrat pe fir imediat

Postat la 15 octombrie 2017 328 afişări

Portarul FCSB-ului, Eduard Stăncioiu, a fost supus presiunilor făcute de cămătarii din gruparea “Dama cu Camelii”. Totul a plecat de la un teren cumpărat în Cluj de Stăncioiu, cu 20.000 de euro, însă cămătarii au încercat să-l execute silit pentru 70.000 de euro.

Probleme cu cămătarii pentru un fotbalist român celebru! DIICOT a intrat pe fir imediat

Conform stirileprotv.ro, Stăncioiu a fost la un pas să fie înşelat după ce cămătarii au încercat să-l execute silit prin intermediul unor executori, avocaţi şi notari. Deşi portarul FCSB-ului le-a achitat cămătarilor 20.000 de euro pentru terenul din Cluj, aceştia au ridicat preţul.

Scopul lor era scoată la licitaţie bunurile fotbalistului pe care să le cumpere apoi la preţuri derizorii în licitaţii aranjate, prin interpuşi.

Suspect: "Auzi, a transferat ăla aia, mă mânca-ţi-aş, când ţi-am zis să ne grăbim...(...) O să-i zic aşa: că eu am plecat în vacanţă de Paşti şi am lăsat documentele la ţine la avocatul meu..."

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.