Probleme continuă pentru Ryanair: compania ANULEAZĂ ALTE ZBORURI, afectând aproape 400.000 de pasageri

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 septembrie 2017 389 afişări

Probleme continuă pentru Ryanair: compania ANULEAZĂ ALTE ZBORURI, afectând aproape 400.000 de pasageri

Ryanair a anunţat că va mai anula un număr de zboruri până în martie 2018, măsură ce va afecta peste 400.000 de pasageri. Compania low-cost a transmis că va elimina din circulaţie 25 din cele 400 de aeronave, începând cu noiembrie, acţiune ce "va preveni anularea altor zboruri".

"Scoaterea din circulaţie a 25 de aeronave va rezulta într-o serie de schimbări ale programului de zbor în perioada noiembrie 2017 - martie 2018", notează un anunţ al companiei. "Avem mai puţin de 400.000 de pasageri pe aceste zboruri (fiind afectat mai puţin de 1 zbor pe zi de pe cele 200 de aeroporturi de pe care operăm)", mai transmite compania, astfel că doar 1% din pasagerii pe care Ryanair îi va transporta în perioada de iarnă vor fi afectaţi de măsură.

Compania a precizat că a anunţat toţi clienţii afectaţi, aceştia având de ales între un zbor alternativ sau rambursarea preţului biletului.

Evenimentul devine mai problematic pe fondul anunţului recent făcut de companie conform căruia transportatorul are în plan să anuleze 50 de zboruri pe zi până la data de 31 octombrie, motivând printr-o „harababură” în planificarea zilelor libere ale piloţilor. Situaţia a afectat peste 315.000 de clienţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.