Printul William si Catherine au ajuns in Insulele Seychelles. Cum arata vila de 4500 de euro pe noapte in care cei doi isi petrec luna de miere

Postat la 11 mai 2011 80 afişări

Cei doi au aterizat pe aeroportul din insula Mahé si au fost transferati cu elicopterul la statiunea tropicala unde se afla vila privata pe care au inchiriat-o la pretul de 4.500 de euro pe noapte, scrie The Daily Mail. Cel mai probabil, insula aleasa de catre ducele si ducesa de Cambridge este Insula Nordica, una dintre cele 115 insule din Seychelles.

Potrivit mogulului Farhad Vladi, care ofera insule spre inchiriere, familia regala si-ar fi rezervat nu doar o vila, ci intreaga insula. "Da, am inchiriat insula familiei regale a Marii Britanii. Printul William si Kate isi petrec luna de miere acolo. Va rog sa ma intelegeti ca nu avem voie sa dam alte detalii", a declarat Vladi, citat de TheStar.com.

In ce priveste luxoasa vila in care cei doi tineri casatoriti vor petrece zece zile de vacanta, aceasta este dotata cu o sala de baie in aer liber, gradina privata, terasa larga pavata cu lemn, piscina si un pavilion pentru yoga.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vila,
Insulele Seychelles
/actualitate/printul-william-si-catherine-au-ajuns-in-insulele-seychelles-cum-arata-vila-de-4500-de-euro-pe-noapte-in-care-cei-doi-isi-petrec-luna-de-miere-8262034
8262034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.