Printre ostaticii din Algeria se află un român. MAE: Verificăm informaţia. SRI: S-a constituit o celulă de criză

Postat la 17 ianuarie 2013 11 afişări

Un răpitor, care s-a prezentat ca Abu al-Baraa, a declarat joi pentru postul Al-Jazeera, că între cei 41 de ostatici din Algeria se află un român. Purtătorul de cuvânt al MAE, Ovidiu Dranga, a declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţia sa verifică informaţia privind posibila răpire a unui cetăţean român în Algeria.

Abu al-Baraa a dat asigurări postului de televiziune din Qatar că numărul "ostaticilor este în jur 41" şi că aceştia provin din 11 ţări, şi anume Norvegia, Franţa, Statele Unite, Marea Britanie, România, Columbia, Thailanda, Filipine, Irlanda, Japonia şi Germania.

Răpitorii vor retragerea armatei algeriene, care a încercuit acest complex în domeniul exploatării gazelor, pentru a permite lansarea unor negocieri, a declarat el pentru Al-Jazeera.

"Cerem retragerea armatei algeriene pentru a permite lansarea de negocieri" cu privire la ostatici, a declarat acest răpitor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Algeria,
MAE,
ostatici,
SRI
/actualitate/printre-ostaticii-din-algeria-se-afla-un-roman-mae-verificam-informatia-sri-s-a-constituit-o-celula-de-criza-10480924
10480924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.