Prince Matei şi un proiect inedit: Verticala de vinuri, pe www.unvinpezi.ro

Postat la 11 martie 2013 363 afişări

Prince Matei, un vin de viţă nobilă, poate fi cumpărat luni pe www.unvinpezi.ro.

Prince Matei este un vin care uimeşte cu aromele sale de fructe negre, coacăze şi fructe de pădure. Se potriveşte foarte bine cu vânat, carne roşie sau grătar. Temperatura optimă de consum este de 18 grade Celsius.

"Proiectul Verticala de Vinuri înseamnă degustarea aceluiaşi vin din mai mulţi ani consecutivi. Verticala va începe cu prima etichetă, cea din 2007, de luni 11 martie. Este o ofertă specială pentru unvinpezi.ro", spune Matei Garici, project manager unvinpezi.ro.

Am adaptat conceptul de verticală (degustarea prin comparaţie a aceluiaşi vin din ani diferiţi consecutivi) la mediul virtual şi a rezultat această campanie în premieră pentru piaţa online de vinuri din România realizată împreuna cu partenerii noştri de la Vinarte. Unicitatea acestei Verticale constă şi în faptul că aceste etichete pot fi achiziţionate exclusiv de pe UnVinpeZi.ro. Astfel, ne-am propus ca timp de 5 săptămâni (în perioada 11 martie - 19 aprilie) să aducem în atenţia dumneavoastră, în zilele de luni şi vineri în ordine descrescătoare, toate ediţiile acestei etichete de colecţie începand cu 2008 şi terminând cu 1998, mai puţin 2005 când nu a fost produs, se arată pe site-ul unvinpezi.ro.

VIDEO despre vinul Prince Matei

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vinuri,
prince matei,
un vin pe zi
/actualitate/prince-matei-si-un-proiect-inedit-verticala-de-vinuri-pe-www-unvinpezi-ro-10659433
10659433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.