Prin ce a trecut un timişorean care a depus o reclamaţie la Protecţia Consumatorului Timişoara

Postat la 27 ianuarie 2017 1441 afişări

S-a plâns la ANPC Timişoara că a fost tras pe sfoară de o firmă care i-a oferit două stingătoare ca reîncărcate, însă în realitate s-au dovedit goale.

Prin ce a trecut un timişorean care a depus o reclamaţie la Protecţia Consumatorului Timişoara

Doru Vilceanu avea de mai multa vreme doua stingatoare auto, despre care stia ca sunt reincarcate de o firma din Timisoara, unul dintre ele in garantie pana in februarie 2017. Le tinea in masina si, din fericire n-a avut nevoie sa le foloseasca. A incercat sa-l utilizeze pe cel inca in termen, insa in zadar. Acesta nu a functionat.

A mers cu el la un operator autorizat din Satu Mare care, cand l-a vazut, i-a explicat timisoreanului ca niciunul dintre stingatoare nu e conceput pentru a fi reincarcat. 

El a mers la ANPC Timisoara si a depus o plangere. Rezultatul? Cei de la Protectia Consumatorului au declarat reclamatia ca nesolutionabila pentru ca nu au pe nimeni abilitat sa verifice stingatoare si i-au cerut omului sa aduca o expertiza.

In data de 05.01.2017 am depus o reclamatie la APNC Timisoara referitor la faptul ca am avut in folosire doua stingatoare auto, reincarcate de catre o societate din Timisoara. In momentul cand am incercat sa le folosesc unul dintre ele, care este inca in garantie (pana in Feb 2017) nu a functionat deloc. In acel moment, am fost la un operator autorizat pentru reincarcare si verificare stingatoare din zona (eram in judetul Satu Mare la acel moment), si mi s-a spus ca AMBELE stingatoare nu au fost concepute pentru a putea fi reincarcate. Cu alte cuvinte, operatorul din Timisoara a marcat stingatorul ca reincarcat insa nu a actionat deloc asupra lui (am platit pentru reincarcare dar nu au fost reincarcate). In urma reclamatiei depuse, se pare ca APNC au declarat reclamatia nesolutionabila, pentru ca ei nu au pe nimeni care sa verifice aceste stingatoare„, a spus Vilceanu.

Cititi mai multe pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.