Primul retailer din Romania care işi închide magazinele din mallurile mari ale ţării

Postat la 08 iunie 2018 707 afişări

Primul retailer din Romania care işi închide magazinele din mallurile mari ale ţării

Retailerul electroIT Flanco a închis 10 magazine anul trecut şi alte şase în primele luni din acest an, cele mai multe fiind în marile malluri din ţară. Mai exact, compania a renunţat la magazinele din mallurile AFI Cotroceni şi Promenada din Capitală alături cele cele ale grupului Iulis printre care şi Palas Iaşi.

“Mallurile asigură trafic însă mulţi dintre vizitatori merg la film sau să mănânce, nu vin în magazinele electroIT. Am vrut să renegociem şi să mergem pe spaţii mai mici, însă nu am reuşit”, spune Dragoş Sîrbu, executivul român care conduce operaţiunile Flanco.

Pe de altă parte însă, retailerul electroIT a deschis 17 magazine anul trecut şi unul în 2018, reorientându-se către spaţii stradale sau boxuri din parcurile de retail. Magazinele din urmă au 500-600 mp şi se află în proximitatea unui hipermarket. În aceste parcuri de retail merg retaileri precum Takko, Pepco, Deichmann sau Kaufland.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.