Primul mall transformat în clădire de birouri

Autor: Cristina Cuncea Postat la 07 martie 2013 35 afişări

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas transformă centrul comercial City Mall din Bucureşti în clădire de birouri, procesul de modificare a spaţiilor din mall, început în decembrie anul trecut urmând să fie finalizat la sfârşitul acestui an. Investitorul grec a răscumpărat pentru 17,3 milioane euro centrul comercial City Mall din Bucureşti, intrat în faliment în 2010.

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas transformă centrul comercial City Mall din Bucureşti în clădire de birouri, procesul de modificare a spaţiilor din mall, început în decembrie anul trecut urmând să fie finalizat la sfârşitul acestui an. Investitorul grec a răscumpărat pentru 17,3 milioane euro centrul comercial City Mall din Bucureşti, intrat în faliment în 2010. Papalekas a deţinut proiectul în 2006 şi l-a vândut cu 103,5 milioane euro fondului australian APN European Retail. Spaţiile de birouri vor totaliza peste 20.000 de metri pătraţi, respectiv etajele 1,2 şi 3, iar la parter va fi amenajată o galerie comercială de mici dimensiuni, unde deja retailerul Mega Image a deschis un magazin în acest an, au declarat surse din piaţa imobiliară. Proprietarii proiectului au început închirierea spaţiilor, acestea fiind potrivite activităţilor de backoffice având în vedere suprafaţa mare a acestora. De la începerea proiectului de reamenajare, contractele cu chiriaşii mallului au fost reziliate. Centrul comercial City Mall, amplasat lângă cimitirul Bellu din Capitală, a intrat în faliment în noiembrie anul trecut, din cauza unor datorii de 76 milioane de euro. Papalekas mai deţine imobilul de birouri Tower Center şi Cathedral Plaza, ambele achiziţionate anul acesta.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mall,
City Mall,
birouri
/actualitate/primul-mall-transformat-in-cladire-de-birouri-10652141
10652141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.