Primarul din Slobozia, suspectat că ar fi falsificat acte privind plata taxelor pentru trei maşini

Postat la 14 ianuarie 2014 75 afişări

Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, este suspectat că ar fi falsificat certificatele fiscale pentru trei maşini de lux, folosind ştampila primăriei, astfel încât din acte să reiasă că impozitele datorate statului au fost achitate, potrivit unor surse din Poliţie.

Primarul din Slobozia, suspectat că ar fi falsificat acte privind plata taxelor pentru trei maşini

 Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că primarul Alexandru Stoica ar fi ştampilat documentele care certificau plata impozitului anual datorat statului, calculat în funcţie de capacitatea cilindrică a fiecărui autoturism, pentru un Mercedes S Class, un BMV seria 5 şi un Audi A8, maşini care ulterior au fost vândute unor cumpărători de bună-credinţă.

Anchetatorii au precizat că gruparea, din care ar fi făcut parte şi primarul Alexandru Stoica, era condusă de liderul interlop Viorel Daniel Duţu, cunoscut în Ialomiţa pentru infracţiuni cu violenţă, şantaj şi cămătărie.

Poliţiştii de la IPJ Ialomiţa fac, marţi zece percheziţii, la Primăria Slobozia şi la locuinţele unor persoane suspectate de şantaj, cămătărie, înşelăciune, fals şi uz de fals.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primarul-din-slobozia-suspectat-ca-ar-fi-falsificat-acte-privind-plata-taxelor-pentru-trei-masini-11899839
11899839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.