Primar PSD din Argeş: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii“

Postat la 12 septembrie 2018 1514 afişări

,,În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii" o spune cu nonşalanţă primarul comunei Miceşti (Argeş), Dumitru Voicu. Nu ştim în care categorie se încadrează domnia sa, dar s-ar putea califica, lejer, la cel puţin două dintre categorii.

Primar PSD din Argeş: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii“

Primarul Voicu a făcut această declaraţie în contextul în care astăzi, la Consiliul Judeţean Argeş, edilii din judeţul Argeş au fost invitaţii Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Ministrul Natalia Intotero (pe care prefectul Emilian Dragnea a şi botezat-o... ,,Intertotero") a vrut să le transmită o serie de informaţii cu privire la riscurile la care se supun românii care pleacă fără să se informeze la muncă, în străinătate.

 

18 primari au fost interesaţi de acest subiect, deşi tot mai mulţi cetăţeni din localităţile pe care le conduc aleg să plece. În fiecare oră, cinci români pleacă definitiv din ţară - cam acestea sunt cifrele dezastrului demografic ce ne aşteaptă!

 

Unul dintre cei 18 edili a fost şi primarul Miceştiului care, după o radiografie a propriilor locuitori, a ajuns la concluzia că a rămas în localitate cu bătrânii, beţivii şi leneşii. Votanţii lui fideli. Dar domnul primar nu se opreşte aici cu declaraţiile şi mai spune aşa:

 

,,Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara."

 

Cu siguranţă că sunt aceiaşi români pentru care PSD a solicitat instituţiilor statului să investigheze de urgenţă informaţiile cu privire la finanţarea externă a protestelor de stradă şi premeditarea acţiunilor violente de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei.

 

Un alt punct de vedere, de data aceasta de la un primar cu (cel puţin un) scaun la cap, vine de la edilul din Corbi, Virgil Baciu, un tip animat de un patriotism nedisimulat, autentic, scrie bitpress.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.