Primar PSD, despre proiectul de buget: Nu pot rezolva probleme cu aceşti bani. Prefer să stau acasă/ Edil de la UDMR: Este un măr otrăvit

Postat la 01 februarie 2019 42 afişări

Primarul din Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu, se declară revoltat de proiectul de buget, spunând că nu poate rezolva problemele oamenilor şi nu le poate cere să îl voteze ca să nu facă nimic. Alţi primari sunt şi ei supăraţi, Gheorghe Falcă declarând că bugetele locale se vor reduce cu 1 mld. euro.

Primar PSD, despre proiectul de buget: Nu pot rezolva probleme cu aceşti bani. Prefer să stau acasă/ Edil de la UDMR: Este un măr otrăvit

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, referitor la proiectul de buget, că după ce oraşul a pierdut anul trecut 32 de milioane de lei, va pierde, şi în acest an, 26 de milioane, condiţii în care nu se mai pot face investiţii.

 

Potrivit edilului, anul acesta comunităţile locale primesc 60% din impozitul pe venitul colectat, dar urmau să primească 66,8% ca să ajungă la nivelul anului 2017. În plus, din impozitul colectat edilii ar trebui să plătească şi prestaţiile sociale, ceea ce presupune un efort financiar mare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
buget,
primar,
proiect,
probleme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.