Prima versiune electrică a unui Fiat 500 va fi prezentată la Los Angeles

Postat la 28 noiembrie 2012 11 afişări

Fiat va prezenta miercuri, la salonul auto de la Los Angeles, prima versiune electrică a modelului compact 500, urmând ca maşina să fie comercializată anul viitor în SUA de Chrysler, divizia americană a grupului italian.

Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, nu este un susţinător al vehiculelor electrice astfel că, chiar dacă va produce unul pentru a face pe placul autorităţilor de reglementare, nu se va plia pe designul mărcii italiene, relatează Bloomberg.

Grupul italian a revenit pe piaţa americană cu modelul Fiat 500 în 2010.

Fiat mizează pe faptul că noua maşină electrică va beneficia de asemănarea cu modelul 500 pe benzină, promovat de vedetele Jennifer Lopez şi Charlie Sheen.

Strategia diferă de cea adoptată de Nissan Motor, care a avut probleme cu atragerea cumpărătorilor cu designul neconvenţional al maşinii electrice Leaf.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Chrysler,
SUA,
Fiat 500
/actualitate/prima-versiune-electrica-a-unui-fiat-500-va-fi-prezentata-la-los-angeles-10355680
10355680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.